fbpx

visuell kommunikasjon.

Drift reklame og design, Visuell Kommunikasjon

grafisk design.

Den visuelle profilen er bedriftens ansikt utad. Vi bygger sterke merkevarer gjennom helhetlig design som tas ut på virksomhetens flater; både på nett, i sosiale medier og på trykk.

Fotografering.

Drift fotograferer produkter, mennesker, livsstil og konsepter i vårt eget studio eller på location ute hos kunden. Husk at egne bilder alltid er best i markedsføring. Vi tar bilder du blir fornøyd med!

Event og messe.

Skal du arrangere en messe eller kanskje ha stand på et stort arrangement? Hvordan du fremstår er avgjørende for hvorvidt du får besøkende eller ikke. Vi hjelper deg med å skape et helhetlig og profilerende uttrykk.

Logo og profil.

En grafisk profil eller en logo sier mye om hvem du er som bedrift. Når en god profil tas ut på de rette flatene skaper den gjenkjenning, tillitt og lojalitet. Med andre ord, en svært viktig del av merkevarebyggingen til din bedrift.

brosjyre / katalog / magasin.

En godt utformet trykksak blir husket lenge! Ved å bruke et samspill av tekst, bilder og infografikk i en katalog, brosjyre eller magasin får du formidlet informasjon direkte til målgruppen din. Og selvfølgelig kan de også brukes i digital bladversjon.

rapport / årsrapport.

En strategisk og velutformet rapport eller årsrapport, med tilgjengelig infografikk, flotte bilder og gode historier, kan bygge kultur og bli en essensiell del av bedriftens markedsføring. Vårt tips er å bruke den for alt den er verdt.

trykksaker.

I en digital hverdag har du kanskje tenkt at bruk av trykksaker er utdatert? Realiteten er at trykksaker som visittkort, flyer og folder fortsatt er en viktig del av mange bedrifters markedsføring.

har du en utfordring?

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Drift reklame & design gir vår kunder oppdrift gjennom digital markedsføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon.
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu