visuell kommunikasjon.

grafisk design.

Den visuelle profilen er bedriftens ansikt utad. Vi bygger sterke merkevarer gjennom helhetlig design som tas ut på virksomhetens flater; både på nett, i sosiale medier og på trykk.

Fotografering.

Drift fotograferer produkter, mennesker, livsstil og konsepter i vårt eget studio eller på location ute hos kunden. Husk at egne bilder alltid er best i markedsføring. Vi tar bilder du blir fornøyd med!

Event og messe.

Skal du arrangere en messe eller kanskje ha stand på et stort arrangement? Hvordan du fremstår er avgjørende for hvorvidt du får besøkende eller ikke. Vi hjelper deg med å skape et helhetlig og profilerende uttrykk.

Logo og profil.

En grafisk profil eller en logo sier mye om hvem du er som bedrift. Når en god profil tas ut på de rette flatene skaper den gjenkjenning, tillitt og lojalitet. Med andre ord, en svært viktig del av merkevarebyggingen til din bedrift.

trykksaker.

I en digital hverdag har du kanskje tenkt at bruk av trykksaker er utdatert? Realiteten er at disse fortsatt er en viktig del av veldig mange bedrifters hverdag. Med en godt utformet katalog, brosjyre eller årsrapport får du formidlet informasjon direkte til målgruppen din.

har du en utfordring?

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Vi er et kreativt reklamebyrå som hjelper
våre kunder til økt synlighet gjennom digital markedføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon
Her er vi
Drift reklame & design AS
Tor Sørnes Vei 19A
1523 Moss
menu