fbpx

Møt Norges beste innen profilartikler

Skrevet av: Heidi Bruvik Kahrs
Dato: februar 22, 2022

Vi i Drift reklame & design opplever stor etterspørsel etter profilartikler som en del av våre kunders markedsføring. Derfor har vi tatt en prat med vår samarbeidspartner innen profilartikler, for å gi dere de beste tipsene fra bransjens beste.

Med en fartstid på 20 år innen bransjen vet Lars Andreassen, daglig leder i Totalprofil AS, alt om profilering og hvilke trender vi ser i markedet i dag.

 

Først, hvem er Totalprofil?

- Totalprofil AS leverer alt av firmagaver, giveaways og tekstiler med logo, og vi har hjulpet hundrevis av kunder siden oppstarten i 1989 med å finne de rette produktene for sin merkevare. I dag har vi en portefølje på over 200 000 produkter, mange av dem er utstilt i vårt showroom på Greåker utenfor Sarpsborg.

 

Hvorfor bør man investere i profilartikler?

- Bruker du profilartikler riktig og som en del av den av den helhetlige markedsføringen av bedriften kan de være med på å tydeliggjøre og løfte merkevaren. Flotte produkter med logo kan skape en god kultur og stolthet hos de ansatte, samtidig som de er flotte reklameartikler man kan gi til eksisterende, og potensielle kunder. Her er det gull å forhøre seg med et reklamebyrå om hvordan profilartiklene skal benyttes og hvordan de kan brukes i kombinasjon med andre markedsføringstiltak.

Når det gjelder profilartikler så er utvalget bredt!

Til hvilke anledninger passer profilartikler?

- Profilartikler passer til en rekke ulike anledninger. Du kan benytte dem for å skape en helhetlig presentasjon av bedriften din på en messe, du kan bruke de i målrettet markedsføring mot dine beste kunder eller som motiverende gaver til dine ansatte. Det viktigste er uansett å være konkret og å ha en plan for bruken av profilartiklene, slik at de ikke blir liggende å støve bort. Og husk; planlegg godt og i god tid - da får du akkurat de produktene du ønsker deg.

Se også artikkelen om profileringsartikler!

Hvordan vet man hvilke profilartikler man bør velge?

- Det viktigste når man velger profilartikler er at de kan linkes opp mot merkevaren og det bedriften står for. Et eksempel er kulepenner som finnes i alle mulige kvaliteter og prissegment. Dersom man jobber for en bedrift som leverer høykvalitets produkter, bør man unngå å gå til innkjøp av markedets billigste penner, men heller velge en penn med høyere kvalitet. Her kan Drift reklame & design hjelpe deg med å velge de rette produktene, slik at de står i stil med merkevaren til bedriften.

Hva er trenden innen profileringsartikler?

- Både vi og Drift reklame & design opplever at profilartikler er en viktig del av både offentlige og private aktørers markedsføring. De blir stadig mer miljøbevisste og ønsker å ta bærekraftige valg når de velger profilartikler.  Vi ser derfor en økende etterspørsel etter miljøvennlige produkter, hvor blant annet profilartikler laget i resirkulert materiale eller Fairtrade bomull har blitt svært populære. Kanskje noe å tenke på neste gang du skal velge en profilartikkel?

 

Til sist et lite tips fra oss i Drift til deg. Har du tenkt på hva du skal gjøre for dine ansatte i forbindelse med påske? Nå er tiden inne for å kjøpe årets påskegaver. Hva med en drikkeflaske med bedriftens logo fylt til randen med melkesjokolade, eller en retro kjølebag med godisfavorittene? Ta kontakt med oss på hei@driftreklame.no så hjelper vi deg med det du trenger!

Ta kontakt

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Vi er et kreativt reklamebyrå som hjelper
våre kunder til økt synlighet gjennom digital markedføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu