Sist oppdatert: 07.07.2022

Personvernerklæring

På driftreklame.no er våre brukeres tillit viktig. Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern.

I teksten under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

 

1. Innledende bestemmelser

Denne personvernerklæringen gjelder for Drift reklame & design AS, org.nr. 917 535 302.

 

2. Derfor lagrer vi informasjon

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  • For målretting av redaksjonelt innhold som er relevant/irrelevante for deg.
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.

 

3. Dette bruker vi ikke informasjonen til

All informasjon, som f.eks påmelding til arrangementer, utfylling av kontaktskjema eller er frivillig. Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker produkter, tjenester, relevant informasjon og gode opplevelser på driftreklame.no.

Tredjeparter (som Google Analytics) vil kunne hente ut IP-adresse og data basert på hvordan du benytter driftreklame.no. Drift reklame & design er pliktig å påse at disse tredjepartene behandler data i tråd med norsk regelverk.

 

4. Slik samles opplysningene inn

Innsamling ved utfylling av skjemaer eller kjøp av produkter/tjenester

Ved påmelding til nyhetsbrev, kjøp av tjenester og produkter på våre nettsider kan våre brukere bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer.

Data vi trenger, henholdsvis navn, e-postadresse, adresse og telefonnummer, blir lagret i våre databaser i 12 måneder. Vi benytter denne dataen for å kunne levere produkter og tjenester, til nyhetsbrevsutsendelser. 

Automatisk innsamling

Vi registrerer informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi bruker anonyme identifikatorer slik at informasjonen ikke er knyttet til personlig identitet.

Som eksempel kan vi samle informasjon om hvilke tjenester og undersider du besøker. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

  • Teknisk informasjon
  • Informasjon om posisjon
  • Aktivitet og atferd

Teknisk informasjon:

Vi registrerer teknisk informasjon om din enhet - mobil, tablet, desktop.

Informasjon om posisjon

Vi registrerer IP-adresser samt posisjonsdata via Google Analytics.

Aktivitet og atferd

Vi registrerer aktivitets- og atferdsdata for å verdiøke eksisterende og utvikle nye produkter og tjenester for deg som bruker. Opplysninger som lagres kan være bruksmønster, demografiske data, hvilke tjenester du har benyttet og andre opplysninger om brukeradferd.

Dersom du har gitt ditt samtykke, vil opplysningene dessuten kunne danne grunnlag for å sende deg informasjon, nyheter og tilbud fra driftreklame.no.

 

5. Informasjon som lagres lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser. Disse brukes til analyseformål for å se hvor mange unike lesere som besøker nettstedet vårt.

Vi inkluderer også elementer fra Facebook, Youtube og Instagram, som laster sine egne informasjonskapsler som lesere har på disse tjenestene fra før.

 

6. Hvordan gjør vi automatisk innsamling

driftreklame.no bruker Google Analytics for å hente inn data om hvordan våre brukere benytter seg av nettstedet. Vi anerkjenner at ikke alle våre brukere ønsker dette i henhold til eget personvern og i henhold til personvernreglement i Norge. Vi har derfor satt opp muligheten til å godta bruk av Google Analytics eller ikke godta. Om du velger å godta Google Analytics vil vi få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved at vi lærer hvordan nettstedet kan forbedres. Om du ikke velger å godta Google Analytics blir Google Analytics blokkert på din nettleser og vi mottar ikke data om hvordan du benytter nettstedet.

For å gi deg best mulig opplevelse har vi valgt fra start av, uavhengig om du har godtatt å bruke Google Analytics eller ikke på vårt nettsted å anonymiser eller deaktiver sporing av personlige data.

- Anonymiserer IP-adresser på alle Google Analytics-, e-handel- og skjemasporingsregistreringer.

- Deaktivert UserID-sporing på Google Analytics, e-handel, skjemasporing og UserID-dimensjonen, i tillegget Custom Dimensions.

- Deaktiverer forfattersporing i tillegget Custom Dimensions.

- Aktiverer ga()-kompatibilitetsmodus

- Deaktivert demografi- og interesserapporter for remarketing og annonseringssporing på Google Analytics-registreringer.

 

7. Behandling av personopplysninger

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor.

Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet.

Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

 

8. Behandlingsansvarlig

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Drift reklame & design AS, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.

 

Vi engasjerer dessuten noen ganger andre firmaer for å bidra til vår utvikling, og vi kan i slike tilfeller gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre dette. Dine personopplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre uten at du har gitt ditt samtykke, eller vi er rettslig forpliktet til utlevering.

Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

 

9. Informasjonskapsler / Cookies

DRIFT REKLAME & DESIGN AS OG INFORMASJONSKAPSLER/COOKIES

Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) §2-7 regulerer en leverandør sin bruk av “cookies” (informasjonskapsler). Drift reklame & design AS har tilpasset alle sine tjenester til gjeldende lovverk.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL/COOKIE

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Informasjonskapsler kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset.

De fleste moderne nettlesere aksepterer cookies automatisk som standard, men du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at cookies ikke blir akseptert.

COOKIES HOS DRIFT REKLAME & DESIGN AS

driftreklame.no
Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilke type nettleser man bruker på våre sider, type bredbåndsleverandør (IPS), operativsystem, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Driftreklame.no benytter også informasjonskapsler/cookies som brukes ved for eksempel annonsetjenester (som remarketing) og “widgets” fra sosiale nettverkstjenester.

Vi setter informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for:

– Google Analytics
– Google Ads
– Google Tag Manager
– Bing Ads
– Facebook

Samtykke
Ved å bruke driftreklame.no, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at informasjonskapsler/cookies ikke blir akseptert.

 

 

10. Informasjon på nettstedet

Drift reklame & design AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet.

Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til.

 

11. Rettigheter

Opphavsrett, øvrige rettigheter og innhold på driftreklame.no og tjenester tilhører Drift reklame & design AS eller deres samarbeidspartnere, og er beskyttet av opphavsrettslige regler. Det innebærer bl.a. også rett til å stille betingelser for deltakelse, rett til å kreve vederlag fra publikum og det til å utnytte de økonomiske muligheter som tjenestene og arrangementene danner grunnlag for, herunder medierettigheter og rett til å inngå markedsavtaler.

Du plikter å respektere opphavsrett, andres rett til bilder og andres personvern når du bruker driftreklame.no og tjenester. Du har ikke rett til å forsøke å omgå sikkerhetssystemer tilhørende tjenester på driftreklame.no.

Enhver kommersiell utnyttelse av slike rettigheter er forbudt uten forutgående skriftlig avtale med rettighetshaver. Dette gjelder både kopiering, videreformidling og salg av informasjon, bilder, grafiske elementer, programkoder og tekniske løsninger.

 

12. Medierettigheter, markedsavtaler og promotering av produkter og tjenester fra driftreklame.no.

Drift reklame & design AS innehar medierettighetene knyttet til alle tjenester, produkter og arrangementer på og i regi av driftreklame.no og andre tjenester og produkter som måtte utvikles. Dette innebærer rett til å oppta, overføre eller videreformidle lyd, bilde, tekst ol via tv, radio, internett eller på annen måte.

 

13. Begrenset ansvar

Drift reklame & design AS påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle tap, kostnader eller andre konsekvenser som kan oppstå i ved bruk av våre produkter og tjenester.

Vi kan ikke garantere at våre produkter og tjenester til enhver tid er fri for virus og andre sikkerhetstrusler. Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din enhet.

driftreklame.no er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som du eller noen andre påføres i forbindelse med bruk av vårt nettsted, produkter og tjenester eller fordi produktet/tjenesten ikke kan benyttes som forutsatt.

 

14. Endring av Vilkår

Innholdet og tjenestene på nettstedet, samt generelle vilkår som beskrevet, vil løpende bli oppdatert ved behov og kan når som helst endres av Drift reklame & design AS som eier nettstedet.

 

15. Kontaktinformasjon

Drift reklame & design AS, org. nr 917 535 302 . Tjenesteyter, avtalemotpart og behandlingsansvarlig etter personopplysningsloven er Drift reklame & design AS ved Lene Stamnes Sandaunet.

Postadresse:Drift reklame & design AS, Tor Sørnes Vei 19, 1523 MOSS.

E-post: post@driftreklame.no

Informasjonskapsler (Cookies)

 

Navn Område Beskrivelse
_ga_* Analyse/markedsføring Brukes av Google Analytics for å lagre og telle sidevisninger.
_ga Analyse/markedsføring
Brukes av Google til å registrerer en unik ID som brukes til å generere statistiske data om hvordan den besøkende bruker nettsiden.
_gid Analyse/markedsføring
Brukes av Google Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan nettstedet gjør det. Dataene som er samlet inn, inkludert nummeret besøkende, kilden der de har kommet
fra, og sidene besøkt i en anonym form.
_gat_UA-* Analyse/markedsføring Brukes av Google for teknisk monitorering.
test_cookie Test av Google Brukes av Google til å sjekke om brukerens nettleser støtter informasjonskapsler.

Vi er et kreativt reklamebyrå som hjelper
våre kunder til økt synlighet gjennom digital markedføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon
Her er vi
Drift reklame & design AS
Tor Sørnes Vei 19A
1523 Moss
crossmenu