fbpx

strategi og merkevarebygging.

Drift reklame og design, Strategi Merkevarebygging

strategi og rådgivning.

Vi lager en helhetlig strategi for å lykkes både på nett og analoge flater. Vi gir råd på hvilke kanaler dere bør velge, og hvordan kommunisere i disse.

annonser og kampanjer.

Planlegger du en kampanje i sosiale medier eller annonsering i avisa? Vi hjelper deg med alt fra grafisk design, budskap, oppsett og målretting.

Konseptutvikling.

Vi kommer frem til en visuell kampanjeløsning som skal benyttes på både analoge og digitale flater, slik at merkevaren blir gjenkjennelig. Over tid vil dette styrke merkevaren.

Identitet.

En visuell identitet er langt mer enn en logo. Den inneholder mange viktige elementer som til sammen skaper et helhetsuttrykk - bedriftens ansikt utad. Hva står bedriften din for og hva ønsker dere å formidle?

Tekst og innhold.

Trenger du tekst og innhold til en brosjyre, en årsrapport eller til nettsiden? Vi leverer tekst til det du trenger – og den er selvfølgelig søkemotoroptimalisert til nett.

bussreklame.

Å være synlig i bybildet er en unik mulighet til å bygge merkevare i lokalmiljøet. Buss har stor synlig flate, er i trafikk store deler av døgnet og har en lang holdbarhet sammenlignet med annen annonsering

Din markedsavdeling.

Har dere mange gode markedsplaner, men mangler kapasitet eller fagkunnskap til å gjennomføre dem? La oss i Drift reklame være markedsavdelingens forlengede arm.

strategiworkshop.

For å kunne nå de målene som er satt, er det viktig å vite hvordan komme dit. Vi gir deg konkrete markedstiltak for å stake ut kursen fremover.

har du en utfordring?

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Drift reklame & design gir vår kunder oppdrift gjennom digital markedsføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon.
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu