fbpx

Nytt år – tid for kick off?

Skrevet av: Keno Trolid
Dato: januar 10, 2022

Nærmer vi oss kick off?
Tiden vi nå går gjennom er krevende for oss alle. Mange sitter på hjemmekontor, alene eller sammen med barn på hjemmeskole og en ektefelle/partner som også jobber hjemmefra. Det sier seg selv at det er vanskelig å holde kontakten med "dagfamilien" på jobben når man ikke er fysisk til stede. Møter på Zoom og Teams kan liksom aldri erstatte helt det å møtes og jobbe sammen. Dette er forhåpentligvis snart over, og samfunnet vil snart åpne opp igjen. Da kan det være på sin plass å gjennomføre et kick off for bedriften eller avdelingen for å sparke i gang det nye året.

Kick off aktivitet for bedrift

Hva er kick off? Her er definisjonen:

Kick off for bedrifter har blitt et veldig populært konsept, og gjennomføres gjerne ved årsstart eller gjennom et salgs-kick off etter sommerferien i både små og større bedrifter. Her samles hele eller deler av organisasjonen for å utføre utvalgte teambuilding-aktiviteter, gjerne etterfulgt av et hyggelig måltid og en fest. Meningen med et kick-off-event er å skape gode relasjoner og et godt samarbeidsmiljø på arbeidsplassen i møte med nye utfordringer og oppgaver som skal løses.

 

Skap trivsel og øk motivasjonen!

Et godt planlagt og gjennomført arrangement, med et godt kick-off-program, kan være med på å styrke laget og gi en etterlengtet vitamininnsprøytning. Det kan bidra til å gi inspirasjon, skape trivsel og øke motivasjonen for medarbeiderne. Egnede teambuilding-aktiviteter kan være med på å gi den enkelte arbeidstaker mestringsfølelse og arbeidslyst.

 

Kick off event - teamet står klare med hjelmer

Skal du arrangere kick-off og har null idé om hva du skal finne på?

Her er noen tips til hvor du bør starte – og vi kan selvfølgelig hjelpe deg med å skape et kult arrangement med stil som vil bli husket for ettertiden av dine medarbeidere.

 

  1. Ønsker du Bootcamp eller Ballroom? Valget av konsept gir grunnlag for å designe logo og profil som kan benyttes på det som skal produseres av materiell til arrangementet. Trenger du hjelp til å komme frem til et spennende konsept, kan vi hjelpe deg.
  2. Send invitasjonen enten postalt eller digitalt i god tid i forkant av eventet. Kanskje skal det lages en egen kick off-nettside eller en kick off logo? Vi kan hjelpe deg å lage en flott invitasjon med påmelding til deltakerne som skal være med.
  3. Skriv tekster som trigger nysgjerrigheten og lar det komme noen drypp om hva som skal skje. Du trenger ikke fortelle alt, men la det heller være noen overraskelser for de som deltar.
  4. Hva med bekledning? T-skjorter, capser, skjerf og lignende som kan være både praktisk og moro å ha som et minne fra arrangementet. Det er med på å forsterke fellesskapsfølelsen å være kledd likt for dagen, gjerne med en kick off logo. Drift reklame & design kan hjelpe med å designe og produsere det som trengs.
  5. Stedet man skal være på trenger kanskje dekor? Vi kan hjelpe med å skape spennende og fleksible løsninger som gjenspeiler konseptet. Skal det benyttes skjerm kan vi hjelpe til med innholdet til denne; som eksempelvis agenda for dagen, grafikk, film eller animasjoner.
  6. Husk å dokumentere dagen! Bilder kan brukes på nettsiden eller i en trykksak som kan deles ut til deltakerne i etterkant, som en påminnelse om dagen. Drift reklame & design har egen fotograf som kan knipse bilder under hele arrangementet.
  7. God mat og drikke hører gjerne med til en slik dag. La oss gi form og farge til menyen, en lekker liten trykksak som kan være med på å løfte måltidet.

Ta kontakt!

Vurderer du å arrangere et kick off event eller trenger du noen å kaste ball med før bedriftens neste samling? Da tar du kontakt med oss på hei@driftreklame.no eller 95912449 eller via kontaktsiden ved å trykke her!

Vi snakkes!

Ta kontakt

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Drift reklame & design gir vår kunder oppdrift gjennom digital markedsføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon.
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu