fbpx

Jubileumskalender Moss2020

Skrevet av: Lene Sandaunet
Dato: november 17, 2019

I 2018 lagde vi i Drift reklame & design en kalender som flere omtalte som «den flotteste kalenderen vi noensinne har sett».

Årskalenderen, som hyllet Mossekråka med 12 unike design og ferdiggjøringer, endte opp på Stortinget, utstilt i Frankrike og på flere vegger i ramme og glass.

Det er vi selvsagt stolte av!

Nå er endelig oppfølgeren her!

Denne gang hyller vi kommunesammenslåing, 300-års jubileum, gullsporen og Mossekråka. JUBILEUMSKALENDEREN Moss2020 kommer med 12 historier fra Moss og Rygge de siste 300 år. Selvsagt ispedd historiske og nye bilder, flott design og illustrasjoner.

Kalenderen kommer i størrelsen A3 – og med de nye kommunegrensene i GULL på forsiden. Den er spiralisert for pent oppheng.

Vi påstår at jubileumskalenderen er årets flotteste julegave til kunder, ansatte og bestemor som har alt!

Jubileumskalenderen inneholder hele programmet for de ulike aktivitetene som skjer gjennom 2020 i forbindelse med kommunesammenslåingen og byjubileet. Her ligger det altså til rette for å markere alt du ikke vil gå glipp av!

Jubileumsprogrammet blir offentliggjort på Verket Scene torsdag 28. november klokken 19, og vi har ikke lov til å gi ut jubileumskalenderen før denne dagen.

Derfor har vi startet forhåndssalget, så du allerede NÅ kan sikre deg kalenderen som lages i et begrenset opplag.

Den kommer for salg for den ikke-eksklusive prisen: kr. 299,- men vi selger den NÅ for kr. 249,- til og med 19. november. (Kan kjøpes her for bedrift og her for privatkunder) Den blir levert ut forløpende etter offentliggjøringen.

Visste du forresten at det er vi som har laget jubileumsprofilen til Moss2020? Les gjerne om hvordan vi løste dette spennende prosjektet. Og lurer du på hvor mange dager det er igjen til feiringen brakes løs, så kan du følge nedtellingen her på våre nettsider. 

Jubileumskalender Moss2020 innhold

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift til å bli mer synlig? Kontakt oss i dag!

 

Ta kontakt

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Drift reklame & design gir vår kunder oppdrift gjennom digital markedsføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon.
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu