fbpx
Årshjul

Hvordan lage et årshjul

Skrevet av: Heidi Bruvik Kahrs
Dato: januar 6, 2023

Du har sikkert hørt om årshjul, og kanskje også tenkt at det er noe du bør ha. Men hva er det egentlig, og hvordan kan det være et viktig redskap i markedsføringen din?

Hva er et årshjul?

Et årshjul er en strukturert handlingsplan som gir oversikt og sammenheng mellom ulike oppgaver og mål. Den gir en visuell oversikt over de konkrete planene som må følges for å nå disse målene. Den kan brukes til å effektivisere arbeidsprosesser, redusere tidsforbruk og oppnå bedre resultater. Ikke minst gir den deg muligheten til å se året som en helhet, både med tanke på hva som skjer i løpet av året og hvordan ressursene skal fordeles.

Last ned vårt årshjul gratis

Hvorfor skal du lage et årshjul?

Et årshjul er et svært effektivt verktøy for å sikre at aktivitetene i markedsplanen din blir gjennomført. Det lar deg planlegge oppgavene dine slik at du ikke må gjøre ting ad-hoc, eller (enda verre) glemmer å gjøre planlagte oppgaver til riktig tid. I tillegg kan den fungere som en visuell påminnelse om viktige oppgaver og tidsfrister, og dermed være en bidragsyter i at du når dine markedsmål.

Hvordan lage et årshjul?

Det finnes en rekke ulike varianter av årshjul som lar deg planlegge året. Du kan laste ned vårt årshjul helt gratis, der kan du skrive inn hva som er planlagt – og når. Vi anbefaler å printe den ut på A3, og henge den opp på veggen. Den er en fin visuell fremstilling av året som gjør at du ikke glemmer noe.

Det finnes i tillegg digitale verktøy som kan benyttes, hvor du også kan ha oversikt over budsjett, oppgavefordelinger og deadlines. Vi i Drift reklame & design bruker Monday til en rekke interne- og kundeprosjekter, men alternativer er også Plandisc eller Enable.

Last ned vårt årshjul gratis her

 

Lykke til med en driftig planlegging av året!

Ta kontakt

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Vi er et kreativt reklamebyrå som hjelper
våre kunder til økt synlighet gjennom digital markedføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu