fbpx

Hvor effektivt er brosjyre som markedsføring?

Skrevet av: Tormod Fjeld
Dato: mars 9, 2020

I en digital hverdag har du kanskje tenkt at bruk av brosjyrer er utdatert? Realiteten er at en brosjyre fortsatt er en viktig del av veldig mange bedrifters hverdag. Her er de viktigste årsakene.

Du får formidlet informasjon direkte til målgruppen din

En brosjyre er perfekt å dele ut i kundemøter, på stands og andre steder hvor bedriften kommer i kontakt med mulige nye, og eksisterende kunder. Brosjyren sammenfatter det viktigste du ønsker å formidle og kan enkelt deles ut der og da. Brosjyrer kan også plasseres ut andre steder hvor målgruppen ferdes eller distribueres over store områder.

Brosjyre øker sjansen for at du blir husket

Etter at noen har fått med seg brosjyren hjem, er det god sjanse for at den blir liggende godt synlig. Mottakeren vil dermed bli eksponert for brosjyren også etter at de kommer hjem eller på kontoret. Legg bevisst inn logoen din gjennom hele brosjyren! Da er det godt mulig at folk vet hvem det er snakk om neste gang de ser logoen din. Dette er veldig lurt, spesielt hvis mottakeren aldri har hørt om deg. Forskning viser nemlig at det tar mellom fem og sju «visninger» før folk kjenner igjen en merkevare. En brosjyre kan derfor sørge for minst to, men gjerne tre eller flere visninger alene, altså langt mer enn en avis- eller digital annonse.

Brosjyren er med andre ord med på å forsterke folks bevissthet rundt deg og det du leverer eller selger.

Profesjonell brosjyre gir profesjonelt inntrykk

En profesjonell brosjyre er designet på en måte som appellerer til målgruppen. Da er det gode sjanser for at brosjyren fanger interessen deres og at du blir oppfattet slik du ønsker. Med riktig design, bildebruk, kvalitetspapir og så videre, er det gode sjanser for at du oppnår nettopp dette.

Kostnadseffektivt markedsføringstiltak

Med riktig design og bevissthet rundt brosjyren som en varig trykksak, er det ingen form for vedlikehold av en brosjyre. Når den først er produsert, trenger den ikke å koste deg noe mer enn det du betalte for selve produksjonen. Du kan selvsagt velge å distribuere per post, men ofte deles de ut på steder uten videre distribusjonskostnad.

Informative trykksaker gjør det enkelt for kunden

I likhet med visittkort, flyer, katalog og andre trykksaker, kan en informativ brosjyre også gjøre ting enklere for kunden. Dette gjelder både med tanke på informasjon om varer eller tjenester, bedriftens historie eller annen relevant informasjon. Samtidig som de får relevant informasjon, gjør du dem den tjenesten at de slipper å skrive ned kontaktinformasjonen din.

Trenger du  en brosjyre, men er usikker på hvor du skal begynne? Det er hjelp å få!

Ønsker du å høre mer om hvordan en brosjyre kan hjelpe din bedrift med å skape oppmerksomhet hos riktig målgruppe? Drift reklame & design har lang erfaring med å produsere profesjonelle brosjyrer, flyere, kataloger og andre trykksaker.
Sammen med deg kan vi finne skreddersydde løsninger for deg og din bedrift. Kontakt oss i dag!

 

Ta kontakt

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Drift reklame & design gir vår kunder oppdrift gjennom digital markedsføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon.
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu