fbpx

digital markedsføring.

Drift reklame og design, Digital Markedsføring

Sosiale medier.

Tilstedeværelse i sosiale medier er viktigere enn noen gang. Vi hjelper deg med å lage strategisk, godt og relevant innhold som publiseres jevnlig, slik at du kommer i kontakt med nye og eksisterende kunder.

nettside.

Brukervennlighet, identitet og kvalitetsinnhold utgjør et godt nettsted. De ti første sekundene avgjør om man blir værende på en side eller klikker videre. Vi hjelper deg med å lage en brukeroptimalisert nettside.

innhold.

Hvordan engasjere målgruppen? Vi hjelper deg med å skape relevant innhold til dine kanaler, slik at du vekker interessen til potensielle kunder.

analyse.

Det er en jungel med informasjon på nett. Derfor hjelper det lite med en flott nettside om ingen finner den. Vi analyserer nettsiden din og hjelper med å gjøre deg synlig!

seo og synlighet.

Med en bevisst strategi for synlighet
vil nettsiden din kunne øke trafikk og generere nye kunder. For hvorfor ha en flott nettside hvis ingen finner den? SEO står for search engine optimization, søkemotoroptimalisering, og innebærer
essensielle tiltak for å legge til rette for at søkemotorer som Google finner din nettside. 

annonsering.

Planlegger du en kampanje i sosiale medier eller på andre digitale flater? Vi hjelper deg med alt fra grafisk design, budskap, oppsett og målretting.

har du en utfordring?

La oss starte med en prat. Send oss en melding her, så tar vi kontakt med deg.
Vi er et kreativt reklamebyrå som hjelper
våre kunder til økt synlighet gjennom digital markedføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon
Her er vi
Østre Kanalgate 1
1531 Moss

Storgata 6
1607 Fredrikstad
crossmenu